» Kapcsolat

kapcsolat

Mobil-Tender Kft.
1204 Budapest, Kapitánypuszta
Tel.: +36-421-54-66
Fax: +36-421-54-67
Mobil: +36-209-349-970
E-mail:
mobil-tender@mobil-tender.hu
giran@mobil-tender.hu

Cégünk eredete a '90-es évek elejére, a rendszerváltást követõ idõszakra tehetõ. Mi az egykori vezetõ emelõgépkölcsönzõ cég volt dolgozói, az ÉGV szétesését követõen, egy akkor még csekély figyelmet érdemlõ gépcsoport, az építési teher-, személy-teherfelvonók felé fordultunk.

Kezdetben a szocialista piacról "örökölt" gépekkel dolgoztunk, azonban az idõ ezen gyorsan túllépett, a szakmai tapasztalat viszont megmaradt. Egy céltudatos iránymeghatározó döntést követõen mára már csak német fejlesztésû gépekkel dolgozunk, ami egyébként a hazai korszerû felvonópark 90%-át adja.

Cégünk 100%-osan magyar tulajdonban van és a német technológiához igyekszik hozzáadni a hozott értékeit, a folyamatosan fejlesztett szakmai tudását és mûszaki felkészültségét. Így cégünk már több, mint 15 éve a hazai építőipar meghatározó szereplője az építési felvonók piacán.

A folyamatosan bõvülõ gépparkunk közel azonos darabszámú, mint a legnagyobb piaci szereplõjé, típusválasztékban azt meg is haladja, így az építési technológiáknak, a megrendelõink igényeinek megfelelõ számtalan formációban telepíthetõ felvonókkal rendelkezünk.